My Followers

Thursday, 24 October 2013

Dugaan demi Dugaan



بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ

Assalamualaikum semua..eheem..eheem ..dah lama farah  xupdate blog FARAH LIYANA MOHD SALLEH ni.Sampai berhabuk dah blog ni..Rindu gila nak celoteh..Farah bukan menyepikan diri tapi ada dugaan yg Allah bagi pada farah sekeluarga ..Adik farah masuk hospital masa raya kedua Aidiladha sampai laa ke hari ni..Pada hari jumaat yg mulia dan penuh keberkatan ni,Alhamdulillah adik farah dah sembuh sepenuhnya.Syukur pada Yang Maha Esa..Terima kasih kepada kakitangan  HOSPITAL TUANKU FAUZIAH  termasuk pihak doktor yg xjemu-jemu merawat adik farah..Semoga anda semua selalu ceria dlm menjalankan tanggungjawab anda ..Tapi family farah di kejutkan lagi dengan satu lagi dugaan iaitu tok farah telah di masukkan ke ICU ..Farah taw hati ibu farah xtenteram selagi belum menatap wajah ibu kesayangannya..Tapi dalam masa yg sama ibu juga risaukan kesihatan adik farah yg kurang sihat..Xpe ibu..InsyaALLAH ,lepas adik amalina keluar wad,kita sama-sama pergi s.alam tengok tok ..ok J ..Insyaallah everything will be okey.. Kawan-kawan blogger semua,farah harap korang boleh tolong doakan kesihatan tok farah ye..Doa kan senjata umat Islam ..lagipun doa sesama sedara seislam lebih mujarab kan ..insyaallah..TERIMA KASIH ..hanya Allah mampu membalasnya ..
  .
‘Allah Maha Mengasihani dari segala-galanya dan Dia adalah sebaik-baik Pemelihara dan Maha Memberi Pertolongan.’


Tekan sini
 (Hanya Allah Maha Mengetahui apa yang benar)